10 LEUKE IDEEEN VOOR JE EERSTE DATE!

Daten, altijd spannend de eerste date..! Wat is leuk om te doen, wat zorgt ervoor dat je spanning zakt? Hieronder 10 leuke ideeën om te zorgen dat in ieder geval de date wel in de smaak valt ;)

  1. Gek uitje! Bedenk wat het aller stomste uitje is in jullie buurt, denk daarbij aan een boottochtje door de stad of in een treintje door de stad, dat wordt geheid lachen. 
  2. Picknicken. Pak een deken uit de kast, een speaker en lekker eten, drinken en kussentjes en organiseer een gezellige picknick. Regent het of is het te koud buiten? Geen probleem! Het kan ook prima in huis, alleen maar gezelliger met de kachel aan ;)
  3. Ikea. Ga lekker naar de Ikea en kom erachter wat elkaars smaak is. Geef alle keukens en slaapkamer een cijfer en probeer lekker alle bedden uit. Doe je voor als stel en doe net alsof je in bedden geïnteresseerd bent en vraag om hulp aan medewerkers. 
  4. Kroegentocht. Houdt samen met je date een kroegentocht. Bij elk café of kroeg een drankje en dan hop door naar de volgende! Dat wordt sowieso gezellig, vooral met een paar drankjes op ;).  
  5. Dierentuin! Ga samen naar de dierentuin, dieren zijn altijd leuk en de spanning van de date zakt gelijk af en weet je niks meer om te zeggen? Geen probleem er gebeurd zoveel om je heen dat je daar altijd nog over kunt praten!
  6. Schaatsen! Een kaartje voor schaatsen kost niet zoveel geld en is een leuke activiteit om te doen. Elkaar plagen door elkaar een duwtje te geven of een wedstrijdje houden wie er het hardst kan schaatsen. Wie van jullie gaat het eerst onderuit?

WAT VOOR SOORT SINGLE BEN JIJ?

Er zijn verschillende type singles, de single die altijd hard to get speelt of de eeuwige vrijgezel. Wij hebben 5 verschillende types singles op een rijtje gezet, welke past echt bij jou?

TOP 10 FILMS VOOR JE EENTJE OP DE BANK! 

Geen mogelijkheid voor Netflix en chill? Geen probleem! Met deze films kun jij je prima vermaken! We hebben  10 toffe films voor je op een rijtje gezet!