WAT VOOR SOORT SINGLE BEN JIJ?

Er zijn verschillende type singles, de single die altijd hard to get speelt of de eeuwige vrijgezel. Wij hebben 5 verschillende types singles op een rijtje gezet, welke past echt bij jou?

 

  1. De kats zenuwachtige!

Diegene die voor de date een shotje achterover tikt om de zenuwen al te laten zakken en het liefst een drankje doet tijdens de eerste date! Het is ook diegene die net voor de date met zijn of haar vrienden belt om de zenuwen te laten zakken. 

 

  1. De single die steeds op de verkeerde valt!

Iedere keer weer de verkeerde aan de haak slaat, iemand die bezet is, een bekend persoon of eigenlijk een veel te oud persoon. Als vriend probeer je diegene wel te waarschuwen, maar ach daar trekt deze single niks van aan, (ze zeggen toch altijd 'liefde' maakt blind) ;)

 

  1. De single die nooit lang single is!

We hebben allemaal wel een vriend of vriendin die nooit lang single is, het is nog niet uit of diegene heeft weer een nieuwe. Hoe diegene het toch steeds voor elkaar krijgt vraag je je altijd af. Al hoewel die relaties nooit lang stand houden, want ja je kent nog net zijn of haar lievelingskleur en je hebt al een relatie ;).

 

  1. De eeuwige vrijgezel

De dates komen aan de lopende band voorbij, waar ze vandaan komen weet niemand. Er is volgens diegene altijd wel wat mis aan iemand, te saai, lelijke schoenen, te jong, is de date niks? Op naar de volgende! 

 

  1. Geen zin in relatie type

De single die nog lekker wil genieten van het vrijgezelle leven, Netflix en chill zonder verplichtingen. Relatie? Geen tijd en zin voor, dat kan later ook nog wel, eerst lekker genieten en lekker zijn of haar eigen gang kunnen gaan! 

TOP 10 FILMS VOOR JE EENTJE OP DE BANK! 

Geen mogelijkheid voor Netflix en chill? Geen probleem! Met deze films kun jij je prima vermaken! We hebben  10 toffe films voor je op een rijtje gezet!

  10 LEUKSTE IDEEEN VOOR JE EERSTE DATE! 

Altijd spannend de eerste date..! Wat is leuk om te doen, wat zorgt ervoor dat spanning zakt? Wij hebben 10 leuke ideeën om te zorgen dat in ieder geval de date wel in de smaak valt ;)