Stages

De stages die ik heb gelopen hebben mij een goed inzicht gegeven over hoe het er in de praktijk aan toegaat. Ook ben ik erachter gekomen dat dit werk echt bij mij past en ik dit in de toekomst ook wil blijven doen. 

Say Yeah motion media

Mijn laatste stage heb ik gelopen bij 'Say Yeah motion media'. Dit bedrijf is gevestigd in Enschede, een specialiseert zich in audiovisuele producties, animatie en vormgeving.

Tijdens deze stage heb ik zelf video’s mogen regisseren, filmen, editen, monteren maar ook mogen illustreren en animeren. Ik heb hier dus veel geleerd en ik heb veel verantwoordelijkheid gekregen. Dit vond ik erg prettig.  

Twinsense

Twinsense is gevestigd in Enschede en is een bureau voor web- en videomarketing. Ze focussen zich op 3 elementen: videomarketing, webmarketing en online advertising.

Tijdens deze stage heb ik geassisteerd bij opnames en heb ik bedrijfsvideo's ge-edit en gemonteerd. Ik heb tijdens deze stage veel geleerd op het gebied van montage en het creëren van bedrijfsvideo's. Ik kreeg een goed beeld over wat er allemaal bij opnames komt kijken, hoe het in zijn werk gaat, maar ook om goed te presteren onder tijdsdruk.