Studies

Tijdens mijn studies heb ik veel kennis op gedaan binnen de creatieve sector. Hierbij kun je denken aan management, ondernemerschap, communicatie, presentatie, ontwerpen, project budgettering, maar ook de creatieve kant van het vak zoals het werken met de Adobe programma's: Illustrator, Première Pro, After Effects en Photoshop.

 

Creative Business Media Management

NHL Stenden Hogeschool is een onderwijsinstelling voor het hoger onderwijs met campussen in zowel Nederland als in het buitenland. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. 

Ik volg hier de opleiding 'Creative Business Media Management' en dat bevalt mij erg goed. De opleiding is erg breed waardoor ik mij in verschillende mediasectoren heb verdiept. Ik ben bezig met creatieve media-inhoud, management en ondernemerschap. Ook heb ik het hele  proces van conceptontwikkeling tot de productie van een product doorlopen en geleerd hoe ik een mediaproduct op de markt kan zetten. 

Mediavormgeving

Cibap is de vakschool voor toegepaste vormgeving. Zij stimuleren studenten om in de creatieve industrie uit te blinken en out of te box te denken. 

Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe je met beelden kunt communiceren en hoe je deze kan inzetten. Ook hebben we met echte opdrachtgevers gewerkt, dat was erg interessant! Daarnaast heb ik geleerd om creatief te zijn in verschillende vormen. Van het pitchen over mijn eigen product tot aan illustreren, editen, monteren en fotograferen.