Werkervaring

Ik heb ook al werkervaring op het gebied van illustreren, grafische vormgeving en klantcontact.

Gave illustraties? Daar draai ik mijn hand niet voor om!

Jakkes is een animatiestudio dat animatievideo’s creëert voor overheden, bedrijven, organisaties en andere instellingen. Dit kunnen productanimaties, uitlegvideo’s en promotievideo’s zijn. De animaties worden in drie verschillende stijlen aangeboden: cartoon, graphic en whiteboard.

Ik heb voor Jakkes veel illustraties ontworpen, wat ik erg gaaf vond om te doen. Illustreren doe ik het allerliefste en vooral ook als ik er mijn eigen draai aan kan geven. 

Klantvriendelijk? Zeker!

Locohippo is hét adres voor stoere themafeestjes om zelf thuis te organiseren. Interactieve feestjes, met speurtochten en complete feestpakketten. Maar ook themakisten met spelletjes, attributen, kleding, diploma's en een leuke website met animatievideo's.

Hierbij heb ik op de klantenservice mogen werken heb veel illustraties mogen maken. Bij de illustraties mocht ik ook echt mijn eigen draai eraan geven, wat ik heel fijn vond! 

Telefoon opnemen? Geen probleem!

Crossover werkt samen met oplossingsgerichte professionals en de klant ervoor om kansrijke leads, voor klantbehoud binnen te halen en het uitbreiden van omzetkansen bij bestaande klanten. 

Ik heb hier voor het bedrijf Ziggo Zakelijk en Vodafone gewerkt. Aan het begin vond ik het best spannend, maar ik had zin in een uitdaging! Het was hard werken, niet opgeven en buiten mijn comfortzone stappen. Het ging erg goed, ik haalde veel sales binnen. Dit gaf mij een grote kick! Dus de telefoon opnemen is voor mij geen enkel probleem!